Избори 2009 :: Парламентарни избори '09

Кандидатите за депутати от НДСВ за Сливен се срещнаха с обществеността в Котел

Размер на шрифта: a |a |a|

29.06.2009

Кандидатите за депутати от НДСВ за Сливен се срещнаха с обществеността в Котел
Кандидатите за народни представители от листата на НДСВ в Сливен Петър Начев, Христина Чолакова, Иван Кушкиев, Димитър Паунов и Ивайло Желев от „Зелена партия – Българските зелени” посетиха Котел. На среща с котленци бяха представени кандидат-депутатите от сливенската листа на жълтата партия и мажоритарният кандидат за депутат от 21 МИР – Сливен Николай Цонев.

Десетки хора се събраха в заведение в центъра на града и изслушаха посланията на кандидатите за народни представители. „Ние не идваме с напразни обещания. Идваме в Котел, водени от мисълта да бъдем позитивни, да чуем вашите проблеми и, дай Боже, да направим така, че те да бъдат решени”. С тези думи се обърна Христина Чолакова към жителите на Котел, която ги чувства достатъчно близки, защото е котленска снаха и е емоционално обвързана с града им.

„Радвам се, че съм с вас, жители на Котел. Имам емоционална връзка с Котел и се чувствам ваш човек. Призовавам ви да гласувате за вашия човек”, каза Николай Цонев пред събралите се хора. Пред тях той коментира, че това, което е успял да направи през последната една година, е присъщо на човек, който има отговорност към задълженията, които е поел, има отговорност към хората, които управлява, има отговорност към обществото, на което трябва да даде прозрачност за управлението. Министър Цонев изрази надежда, че хората виждат направеното през тази една година в Министерство на отбраната и ще му гласуват доверие, че може да го направи и за други области на управлението. Той допълни, че винаги е бил отговорен, винаги е бил прозрачен в своите действия и винаги е бил честен с хората. „Гласувайте с бюлетина номер 8”, призова Цонев. Той сподели, че има слабост към котленския край и ще направи всичко по силите си, за да развие туризма, така че Котел да стане най-привлекателната туристическа дестинация в България.

Водачът на листата на НДСВ в Сливен Петър Начев заяви пред хората от Котел, че няма да говори много, защото също като министъра на отбраната, говори малко и работи много. Той благодари на хората за присъствието и каза, че това означава, че Котел се пробужда. Начев призова котленци да заложат на личностите, защото политиците на НДСВ са хора, които не обещават, а действат.

Рано сутринта Петър Начев, Христина Чолакова, Иван Кушкиев, Димитър Паунов и Ивайло Желев запалиха свещичка за здраве в храм „Света Троица” и се разходиха сред котленската общественост.
Сподели: facebook logo svejo logo
ALDE    European Parliament ELDR